Defensie doet onderzoek naar Kamp Den Haag - Het ministerie van Defensie gaat een integriteitsonderzoek doen naar oud-bewindsman Henk Kamp en schakelt daar een bestuurlijk zwaargewicht voor in. Oud-secretaris-generaal Roel Bekker van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voert het onderzoek uit. Het departement heeft hem gevraagd nadat de raadslieden van oud-medewerkers een klacht over Kamp hadden ingediend. Ze deden dit toen duidelijk werd dat de ex-minister van Defensie en huidige bewindsman op Economische Zaken zijn privé-Audi TT naar de werkplaats van importeur Pon in Leusden had gebracht en van het bedrijf gratis navigatieschijfjes ontving. De Rotterdamse rechtbank liet weten dat Kamp niet als getuige hoeft op te draven in de zaak die loopt tegen vier oud-defensiemedewerkers en twee ex-politiemensen. . De rechtbank vond dit verzoek onvoldoende onderbouwd Klasse justitie, en Kamp zal zich er wel weer onderuit LULLEN!!!!

Defensie doet onderzoek naar Kamp
Den Haag - Het ministerie van Defensie gaat een integriteitsonderzoek doen naar oud-bewindsman Henk Kamp en schakelt daar een bestuurlijk zwaargewicht voor in. Oud-secretaris-generaal Roel Bekker van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voert het onderzoek uit.
Het departement heeft hem gevraagd nadat de raadslieden van oud-medewerkers een klacht over Kamp hadden ingediend. Ze deden dit toen duidelijk werd dat de ex-minister van Defensie en hu...idige bewindsman op Economische Zaken zijn privé-Audi TT naar de werkplaats van importeur Pon in Leusden had gebracht en van het bedrijf gratis navigatieschijfjes ontving.
De Rotterdamse rechtbank liet weten dat Kamp niet als getuige hoeft op te draven in de zaak die loopt tegen vier oud-defensiemedewerkers en twee ex-politiemensen. . De rechtbank vond dit verzoek onvoldoende onderbouwd
Klasse justitie, en Kamp zal zich er wel weer onderuit LULLEN!!!!

JOHN MODDERKOLK,  JOHN MODDERKOLK ,  JOHN MODDERKOLK


Reacties

  1. klasse justitie en kamp lult zich er wel onderuit, daar is hij heel goed in!!!!

    john modderkolk, john modderkolk, john modderkolk, john modderkolk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klasse justitie en kamp lult zich er wel onderuit, daar is hij heel goed in!!!!

    john modderkolk, john modderkolk, john modderkolk, john modderkolk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. klasse justitie en kamp lult zich er wel onderuit, daar is hij heel goed in!!!!

    john modderkolk, john modderkolk, john modderkolk, john modderkolk

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

john modderkolk heeft zijn gotische klok opgehaald

john modderkolk renkum 0317 vind antiek tin mooi en wat vind jij